10 Ekim 2008 Cuma

İBRAHİM SARAÇOĞLU KARACİĞER YAĞLANMASI

Prof.Dr.İbrahimSaraçoğlu Karaciğer Yağlanması
Maydonoz ve Limon Kürü:Küçük yaprakı 15-16 dal maydanozu blandra koyun üzerine yarım bardak klorsuz su 2 yemek kaşığı limon suyu koyarak çalıştırın,yeşil renkteki mucize içeceği 15 gün boyunca günlük olarak hazırladığınız bu suyu için,daha sonra 5 gün ara verin ve 15 daha için
not: Aşırı karaciğer yağlanması olanlar bu karışıma ek olarak 1 bardak suyu kaynatın içine 1tatlı kaşığı lavanta çiceği ilave edin ve 8 dakika kaynatın sabahları maydanoz limon suyunu akşamlarıda lavanta suyunu içmeliler
kaynak:saracoglu

0 yorum: