30 Ekim 2008 Perşembe

İBRAHİM SARAÇOĞLU İLTİHAPLI ROMATİZMA

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu iltihaplı eklem romatizması(Romatoid artirit) olarak tanımlanan romatizma hastalıklarına karşı Saraçoğlu bitkisel kür önermekte bitkisel kürün tamamen doğal olmasından dolayı herhangi bir yan etkisi yoktur.
İbrahim Saraçoğlu iltihaplı romatizma kürü;Gölgede kurutulmuş kiraz sapı ile doğru zamanda toplanmış ve doğru kurutulmuş ısırgan otu ile hazırlanıyor.Kürün kullanım süresi yaklaşık 2 ay sürüyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği destekleyici
Romatoid artirit hastalarının uygulamaya başladıkları bu bitkisel destekleyici kür, vücutta depolanarak 1.haftadan sonra etkisini yavaş yavaş göstermeye başlamaktadır. 2. haftadan itibaren de tedavi etmeye başlamaktadır.
Romatizma ağrılarının giderilmesinde kullanılan ilaçlar ile romatizma ortadan kalkmamaktadır, yani ilaç kullanmak kesin bir tedavi şekli değildir. Sadece, romatizma hastalığı ile ilgili şikayetlerini geçici olarak ortadan kaldırmaktadır. Romatizma hastaları ilaçlarını kullandıkları sürece şikayet yaşamamaktadırlar.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun destekleyici bitkisel kürü ise, romatoid artirit (iltihaplı eklem romatizması) rahatsızlığını hem tedavi etmekte hem de hastalığı tamamen ortadan kaldırmaktadır.
saraccoglu.at

0 yorum: